Web Analytics Made Easy - Statcounter

اولین جلسه کارگروه قرارگاه کاهش آسیب های اجتماعی منطقه ۱۹ با حضور شهردار منطقه، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۶، معاون حمایت‌های اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان تهران و سایر مسئولان برگزار شد.

به گزارش برنا؛ اولین جلسه کارگروه قرارگاه کاهش آسیب های اجتماعی منطقه ۱۹ با حضور شهردار منطقه، معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۶، معاون حمایت‌های اجتماعی سازمان رفاه، خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران، معاون پیشگیری اداره کل بهزیستی استان تهران ، نماینده معاونت اجتماعی سپاه تهران، رئیس و معاون اجتماعی کلانتری ۱۵۲ ، رئیس پایگاه دهم پلیس مبارزه با مواد مخدر و جانشین سپاه ناحیه ابوذر برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این جلسه مهدی هدایت شهردار منطقه به موضوع موقوفه و برگزاری جلسات مشترک برای حل این مشکل اشاره و اظهار کرد: این جلسات منتج به توافقاتی شده که نیاز است توافقات حاصل شده به صورتجلسه ای با امضای شهردار تهران و تولیت موقوفه تبدیل شود.

او موضوع ساماندهی خلازیر را یکی دیگر از موضوعات مورد توجه در بحث ساماندهی آسیب های اجتماعی عنوان کرد و افزود: وضع موجود این محدوده باید در قالب تغییر پهنه ساماندهی شود و این موضوع نیاز به همکاری و ورود استانداری و وزارت راه و شهرسازی دارد.

هدایت در بخش دیگری از این جلسه با استقبال از طرح محله اسلامی اظهار کرد: منطقه ۱۹ با توجه به بافت اجتماعی آن، از ظرفیت لازم برای ایجاد این محله برخوردار است.

شهردار منطقه با اشاره به مشارکت در بحث جمع آوری اطلاعات درخصوص پلاک قرمزها، خواستار ارائه راهکارهای کوتاه و بلندمدت برای اجرای راهکارهای زیربنایی به منظور حل موضوعات مطرح شده در جلسه شد.

جابری معاون دادستان تهران و سرپرست دادسرای ناحیه ۱۶ نیز در ادامه این جلسه به تشریح برخی از آسیب های اجتماعی این منطقه پرداخت و گفت: این آسیب ها با اقدام دادسرا، شهرداری و ارگان های خاصی حل نمی شود بلکه نیاز به یک کار ملی و مشارکت همه ارگان ها دارد. ضمن اینکه ضرورت دارد کاربری های فرهنگی و ورزشی برای ساماندهی نقاط آسیب زا تعریف و مراکز تجاری ایجاد شود.

او ضمن تأکیدبر ساماندهی دستفروشان و جمع آوری زباله گردها، درخصوص موضوع تعیین تکلیف محدوده خلازیر قول همکاری به منظور کاهش آسیب های اجتماعی و جرائم را داد.

در این جلسه سعید شرف دوست معاون حمایت های سازمان رفاه و خدمات اجتماعی شهرداری تهران نیز هدف از تشکیل این قرارگاه را تأکیدات شهردار تهران بعنوان فرمانده قرارگاه درخصوص بحث پلاک قرمزها و ارائه آمار مشخص در این خصوص توسط ارگان های مختلف شد.

او خاطرنشان کرد: هر محل یا نقطه ای که از آسیب برخوردار است جزو پلاک قرمز محسوب می شود و نیاز است براساس ظرفیت ها و چالش های منطقه نسبت به حل آن ها در قالب برنامه های کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت و با محوریت طرح محله اسلامی اقدام شود.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهردار تهران آسیب های اجتماعی وزارت راه و شهرسازی معاون شهرداری زباله شهرداری تهران آسیب های اجتماعی کارگروه کاهش آسیب کاهش آسیب های اجتماعی شهردار منطقه منطقه ۱۹

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۹۵۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد

معاون امور اجتماعی بهزیستی مازندران از بهره‌مندی ۳ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد با هدف آگاهی رسانی از آسیب‌های اجتماعی خبر داد. - اخبار استانها -

وحید حسین‌زاده معاون اجتماعی بهزیستی مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در آمل با بیان اینکه در اجرای این طرح 500 هزار دانش‌آموز در سطح استان و در مقاطع مختلف درسی تحت پوشش قرار گرفته بودند، اظهار داشت: در نظام آموزشی استان یک کار علمی انجام شد که در بین 10 مساله آموزشی استان دو موضوع پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی دانش‌آموزان مورد توجه قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح سراد یک طرح سلامت اجتماعی و روانی دانش‌آموزان بوده که با کمک پنج دستگاه دادگستری، آموزش‌وپرورش، نیروی انتظامی، دانشگاه علوم پزشکی و بهزیستی مازندران انجام شد، افزود: با برنامه‌ریزی و نشست‌های متعدد از سوی این پنج دستگاه و اجرای پروپوزال از ابتدای بهمن‌ماه سال گذشته به عنوان پایلوت سه شهر استان را انتخاب و تا اردیبهشت ماه سال‌جاری ادامه یافت.

معاون بهزیستی مازندران با تاکید بر اینکه طرح در سه مقطع در سه شهر چالوس، آمل و بهشهر و هر یک از شهرستان‌ها با ده مدرسه در دستور کار قرار گرفت، عنوان کرد: در این طرح سه هزار و 600 دانش‌آموز مورد غربالگری و ارزیابی قرار گرفتند که با شناسایی برخی از نمونه‌ها به مراکز پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی معرفی شدند.

حسین‌زاده ادامه داد: طرح از مهرماه سال‌جاری در تمامی شهرستان‌های مازندران به اجرا درمی‌آید که هم‌اکنون فقط در دوشنبه‌ها با همکاری این پنج دستگاه در مدارس سه شهر انجام می‌شود. 

وی با بیان اینکه بحث آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی حلقه مفقوده نظام آموزش‌وپرورش و تربیتی جامعه ما است، افزود: با اجرای این طرح هم دانش‌آموزان، هم کادر آموزشی و خانواده‌ها آگاه می‌شوند با توجه به اینکه در این طرح 350 کادر اداری مشارکت داشتند.

این مسئول خاطرنشان کرد: مطمئنا با اجرای این طرح نسبت به آسیب‌های اجتماعی تاثیرگذار خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای طرح چهارشنبه‌های اجتماعی در پنج محله گرگان
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس‌جمهور خبر داد
  • دهقانی از طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رئیس جمهور خبر داد
  • برگزاری اولین جلسه سازگاری با کم آبی در سال 1403
  • برگزاری جلسه کارگروه ایمنی و بهداشت آب و فاضلاب در ماکو
  • نقش‌آفرینی بانوان خراسان شمالی در کاهش آسیب‌های اجتماعی محوری است
  • بانوان در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نقش‌آفرینی کنند
  • شهرداری به دنبال کاهش آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا
  • وزیر کشور: انتخابات در بهترین وضع برگزار شود
  • بهره‌مندی ۳۶۰۰ دانش‌آموز مازندرانی از طرح سراد